در ابتدا احسان ايرواني به معرفي صندوق احياء به عنوان متولي بناهاي تاريخي قابل احياء به متقاضيان غير دولتي پرداخت و خاطرنشان کرد که صندوق احياء تنها متولي احياء در سراسر کشور است.
وي با قدرداني از مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان اين استان را در اين زمينه پيشرو دانست که براي دستيابي به نتايج شايسته در خصوص همکاري مشترک اعلام آمادگي کرده است.
در اين نشست هم چنين رستمي نماينده مردم دامغان در مجلس شوراي اسلامي با اشاره به ظرفيت هاي اين شهرستان، توسعه گردشگري با توجه به الگوهاي داخلي و خارجي موفق را مورد تاکيد قرار داده و گفت: جاذبه هاي گردشگري زيارتي و طبيعت در محدوده اين شهرستان با توجه به وقوع آن در مسير اصلي مشهد مقدس بسيار قابل توجه بوده و مي تواند پايه اقتصاد اين شهرستان باشد.
فرماندار دامغان نيز در اين نشست ضمن ارائه آمار 17 ميليون نفري گردشگري از کريدور محور غرب به شرق استان سمنان، اضافه کرد: با توجه به وجود ظرفيت هاي بالقوه تاريخي و گردشگري در استان بايستي در شکوفايي و ظهور اين مناطق برنامه ريزي هاي لازم انجام شود.
وي افزود: با توجه به انتظارات سرمايه گذاران بايد تمامي مکانيسم واگذاري بناهاي تاريخي بصورت شفاف در اختيار تمامي مخاطبان قرار گيرد.
در ادامه مديرعامل صندوق احياء هم چنين ضمن معرفي فاز اول بناهاي قابل واگذاري در استان سمنان که شامل: مجموعه خانههاي لطفي، چشمه علي دامغان، خانه محمديه، خانه عطاردي، کاروانسراي مياندشت، کاروانسراي دهنمک مي شود افزود: در خصوص چشمه علي در معاونت ميراث فرهنگي طرح احياء شايسته و در شأن اين مجموعه تهيه شده که ضميمه اسناد مزايده قرار خواهد گرفت.
/108
انتهای پیام/